Създаване на поръчка

Инженерни услуги и технически консултации

Изготвянето на инвестиционни проекти и всички инженерни услуги предлагани от Кси Дизайн ЕООД се изготвят след подписване на договор с Потребителя (Клиента). За поръчка на инженерни услуги и технически консултации е необходимо да се свържете с нас или да изпратите запитване по имейл на конкретен обект или задача.

Печат и окомплектоване на проектна и техническа документация

За да създадете поръчка в "Центъра за печат" е необходимо първо да се регистрирате. Можете да изпращате предварително подготвени PDF файлове за печат или Postscript файлове за печат директно от програмния продукт, с който работите.

За изпращане на файлове за печат директно от програмния продукт, с който работите (Word, Excel,Acrobat, ArchiCAD, Revid, AutoCAD и др) е необходимо да изтеглите и инсталирате виртуалния принтер PRO 360 на Вашата компютърна система.

От страницата ПРОДУКТИ във Вашия профил, Вие избирате Продукта (Услугата), която ще поръчате и следвате стъпките за прикачване на вече подготвени файливе или такива изпратени през Виртуалния принтер. След прикачването на файловете Вие задавате Вашите настройки за печат - черно/бял или цветен, широкоформатен или форматен, брой копия, довършителни дейности като сгъване, подлепване и окомплектоване в папка или класьор.

В една поръчка може да имате една или няколко отделни задачи с индивидуални настройки. От раздела РЕДАКЦИЯ Вие можете да променяте вече задани настройки за печат. След специфициране на Вашите настройки за печат следва бутона ДОБАВЯНЕ към количката за пазаруване. Автоматичното ценообразуване, Ви дава възможност да следите стойността на Вашата поръчка. В КОЛИЧКАТА за пазаруване от опции за доставка и плащане избирате начина за плащане и получаване.

С бутона КУПУВАНЕ изпращате Вашата поръчка за печат и получавате автоматично имейл с работната карта на Вашата поръчка.