Защо да поръчаме онлайн?

  1. ПЪРВАТА ЕЛЕКТРОННА ПЛАТФОРМА ЗА ОНЛАЙН ПЕЧАТ

Всеки регистриран потребител получава собствен профил и може да изпраща поръчки за печат в PDF файлове или чрез виртуален принтер от приложението, в което работи.

Вие можете да изтеглите безплатно виртуалния принтер на PRO360 и да го инсталирате на Вашата компютърна система.

  1. ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА

Удобното удостоверяване, чрез еднократна безплатна регистрация (Single sign-on) в центъра за печат, прави бърза и лесна конфигурацията на Вашата поръчка.

  1. ПРИЕМАМЕ 24/7 ПОРЪЧКИ ЗА ПЕЧАТ

Платформата за печат на PRO360 използва Уеб базиран софтуер за приемане и менажиране на онлайн поръчки за печат.

  1. ЛЕСНА ПОВТОРНА ПОРЪЧКА ОТ АРХИВ

Всеки регистриран потребител в центъра за печат PRO360 има архив на всички изпратените поръчки за печат. Това прави бързо и лесно повторно разпечатване на вече изпратена от Вас поръчка.

  1. ДОВЪРШИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ И ОФИС КОНСУМАТИВИ

В онлайн центъра за печат се предлага широка гама от услуги и продукти. Когато подготвяте Вашата заявка за печат, Вие може да зададете довършителни дейности като сгъване, подлепване и окомплектоване в папка или класьор с желания от Вас цвят по избор само с един клик.

  1. ОТСТЪПКА ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА!

Регистрирайте се в нашата онлайн платформа на www.pro360.bg и спестете!

 

Защо да изберете PRO360?

Ние, екипът на PRO360, проектирахме и създадохме първият онлайн център за печат, иновативна за България услуга, стъпвайки на дълги години опит в сферата на инженерното проектиране и на съвместната работа с колеги инженери, архитекти, проектанти, геодезисти, конструктори и технически експерти в строителството. Нашият център на практика представлява дигитално продължение на работния процес като принтиране, сканиране и копиране на всички видове формати на чертежи, техническа документация, проектна документация, скици, схеми, както и рекламен дигитален печат.

Ние държим на бързото и качествено обслужване!